Bericht versturen
Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
E-mail beckychen@gdxlfood.com TEL.: 86-768-5880999
Huis
Huis
>
nieuws
>
Company news about U wordt uitgenodigd om de heerlijke smaak van munt te ontdekken: Kom met ons mee op de ISM International Confectionery Exhibition!
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

U wordt uitgenodigd om de heerlijke smaak van munt te ontdekken: Kom met ons mee op de ISM International Confectionery Exhibition!

2024-01-20

Latest company news about U wordt uitgenodigd om de heerlijke smaak van munt te ontdekken: Kom met ons mee op de ISM International Confectionery Exhibition!

Beste gewaardeerde klant,

Ik schrijf u namensDOSFARM om u van harte uit te nodigen om deel te nemen aan de komende ISM International Confectionery and Snacks Exhibition, die in Duitsland zal plaatsvinden op28 januari tot en met 31 januariAls fabrikant gespecialiseerd in muntsnoepjes, zijn we vereerd u uit te nodigen om deel te nemen aan dit belangrijke evenement in de wereldwijde snoepindustrie.

De tentoonstelling biedt u een uitstekende gelegenheid om contact te maken met leiders in de industrie, professionele kopers en potentiële partners.mogelijkheden voor zakelijke samenwerking onderzoekenWij zijn van mening dat uw deelname zal bijdragen tot het verkennen van het marktpotentieel, het uitbreiden van de zakelijke horizon, het verbeteren van de kwaliteit van de diensten en het bevorderen van de internationale erkenning van het merk.en het verbeteren van de internationale zichtbaarheid van onze merken.

Hieronder zijn de details van onze stand:

Naam van de tentoonstelling: ISM International Confectionery and Snacks Exhibition
Datum: 28 januari tot en met 31 januari
Uitstellingscentrum: hal 10.2
Standnummer: E089
We kijken ernaar uit om u tijdens de tentoonstelling te ontmoeten op onze stand, waar u onze zorgvuldig vervaardigde muntsnoepjes kunt ervaren en inzicht kunt krijgen in ons bedrijf en onze producten.

Om een soepele tentoonstellingservaring voor u te garanderen, zullen we u volledige hulp bieden, inclusief logistieke regelingen voor de tentoonstelling, het opzetten van een stand en ondersteuning in verschillende aspecten.Indien u aanvullende informatie of hulp nodig heeftNeem contact met ons op.

Nogmaals bedankt voor uw aandacht en steun. We kijken uit naar een succesvolle en memorabele tijd samen op de ISM-tentoonstelling.

De beste groeten,

DOSFARM TEAM

ISM 800x800

Contacteer op elk ogenblik ons

86-768-5880999
Guoyi Industrieel District, Anbu-Stad, Chao'an-Streek, Chaozou-Stad, Guangdong, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons